Uratarinoita Avecralla

Jenni Saarelainen

Aloitin ravintolatyöt jo 16-vuotiaana. Ensimmäinen työni oli tiskari tamperelaisessa ravintolassa. Avecralla aloitin helmikuussa 2011 ja työni oli junatarjoilija.  Suoritin työn ohella Avecra Quick 2 -hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinnon. Kesällä 2012 tein junatarjoilija työn rinnalla vuoroja myös  ravintola Oosterissa ja tuurasin silloista ryhmäpäällikköäni kesäloman ajan junapuolella. Silloin tällöin - tuurasin myös myyntisihteeriämme ottaen vastaan juniin meneviä tilauksia ja sain myös järjestellä tarjoiluja tilausmatkoille. Vuonna 2013 siirryin Helsingin rautatieaseman Robert’s Coffee -kahvilaan vuoropäälliköksi, 2014 Pasilan Robert’s Coffeen kahvilapäälliköksi ja 1.2.2016 aloitin Helsingin asemalla ravintola Oosterin ravintolapäällikkönä.

Olen viihtynyt Avecralla hyvin. On hienoa kun yritys tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta ja edetä urallaan, kun vaan osoittaa itse halunsa siihen.

Pasi Tiainen

Olen työskennellyt Avecralla vuodesta 2002. Organisaatiomme uudistuttua marraskuussa 2015 aloitin aivan uuden uran Ilmalan logistiikka- ja palvelukeskuksen palvelupäällikkönä. Tätä ennen vastasin ensin myymäläpäällikkönä ja sitten ryhmäpäällikkönä Avecran kioskitoiminnasta peräti 13 vuoden ajan. Koulutukseltani olen autonasentaja eli kohdallani työ ja koulutus eivät ole täysin kohdanneet toisiaan, mikä ei kuitenkaan ole hidastanut etenemistäni työurallani!

Kannattaa olla utelias ja avoin erilaisille työmahdollisuuksille. Kun lisäksi hoitaa hommansa hyvin, ei voi arvatakaan, miten oma työura kehittyy. Avecra on tarjonnut  minulle hyvin monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia, joten täällä on ollut helppo viihtyä.