Junassa ruokailevat ryhmät

Hyödynnä matka-aika ja järjestä kokous junassa

 

Ryhmien ruokatarjoilut kotimaan reittiliikenteen junien ravintolavaunuihin tulee tilata ja maksaa ennakkoon VR yritys- ja ryhmämyynnistä. 

VR Yritys- ja ryhmämyynti
ryhmamyynti@vr.fi
puh. 0600 19955 (1,99 € / vastattu puhelu + pvm),  ma-to klo 9-15, perjantaisin suljettu

Kotimaan liikenteessä DuettoPlus -vaunut edustavat uusinta uutta ravintolavaunumaailmassa, jopa kansainvälisestikin katsottuna. Ryhmässä matkustaville suosittelemme paikkavarausten tekemistä kakkoskerroksen DuettoPlus -matkustajaosastolle. Siellä ryhmä voi nauttia ruoat ja juomat omilla paikoillaan, sillä koko yläkerta on anniskelualuetta. Yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata ennakkoon tarjoilut. 

Duetto Plus –vaunujen lisäksi ryhmien on mahdollista tilata tarjoiluja kaikkiin kotimaan reittiliikenteen juniin. Take away -tarjoilut voidaan nauttia kätevästi matkustajaosastolla tai ryhmä voi halutessaan nauttia ruokatarjoiluista myös ravintolavaunussa. Kysy lisää ja pyydä tarjous VR Yritys- ja ryhmämyynnistä.

 

Helsinki-Pietari-Helsinki –välillä liikennöivässä Allegrossa ryhmä voi valita, haluaako nauttia kylmän ateriakokonaisuuden matkustajaosastolla vai ruokaileeko mieluummin Bistro Allegro –ravintolavaunussa. Koko Allegro on anniskelualuetta, joten omille paikoille voi tilata myös juomatarjoilut ruoan kyytipojaksi. Suosittelemme oman tarjoilijan tilaamista aina yli 20 hengen ryhmille, jotta ruokailu sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Ryhmien tarjoilutilaukset hoituvat myös Allegro juniin kätevästi lipunoston yhteydessä.
 
Psst… Junassa voit järjestää ainutlaatuisia ja ikimuistoisia tilaisuuksia polttareista perhejuhliin. Räätälöimme ryhmällenne toiveiden mukaisen elämysmatkan!

 

Allegro
Varaukset
Pyydä tarjous