Ravintolavaunu on mukavin vaunu!

Ravintolapalvelut ovat tärkeä osa junamatkan viihtyvyyttä. Nautitpa sitten kupillisen kahvia pullan kera, lasillisen viiniä tai jotain ruokaisempaa, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Kotimaan junien ravintolapalvelut

Avaamme kotimaan junien ravintolavaunut 30.4.2021.

Ravintolavaunuissa noudatetaan ravintolatoiminnalle asetettuja koronarajoituksia aukiolo- ja anniskeluaikojen sekä asiakaspaikkamäärien suhteen. Rajoituksia sovelletaan linjakohtaisesti. Ravintolavaunun aukioloaikojen ulkopuolella voit kuitenkin ostaa ravintolavaunun tuotteita omalle istumapaikalle nautittavaksi.

Teemme kaikkemme, jotta asiointi ravintolavaunussa ja ravintolakärryssä on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme siisteydestä ja hygieniasta, ja henkilökuntamme valvoo, ettei tungosta ravintolavaunussa pääse syntymään. Muistathan myös, että alkoholituotteita lukuun ottamatta kaikki ravintolavaunun tuotteet voi ostaa myös omalle istumapaikalle nautittavaksi.

Kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut, joko ravintolavaunu tai ravintolakärry. Tutustu junien ravintolapalveluihin tarkemmin VR:n sivustolla.

Kaksikerroksisissa ravintolavaunuissa asiakkaat voivat nauttia alakerrasta ostamiaan tuotteita myös yläkerrassa. Yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata tarjoiluja ennakkoon myyntipalvelustamme.

Kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunun aukioloaika vaihtelee reitistä riippuen. Vaunu on suljettuna aamuyön tunteina noin neljän tunnin ajan. Tiedustele tarkempia aukioloaikoja junahenkilökunnalta.    

Tutustu kotimaan junien valikoimaan

Tutustu kärrymyynnin valikoimaan

Huomioithan, että ravintolavaunussa ja ravintolakärryssä on toistaiseksi supistettu valikoima.

Allegron ravintolapalvelut

Huomioithan, että Allegro-junat eivät kulje toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.

Bistro Allegro on paras ravintola Helsingin ja Pietarin välillä. Ravintolassa on tarjolla herkkuja niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin makuun aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi tai illalliseksi. Tarjolla on myös kattava valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Ravintolassa on A-oikeudet.
Ykkösluokan lipun hintaan sisältyy ilmainen ateria.

Huomioithan, että Bistro Allegro on suljettu raja- ja tullimuodollisuuksien ajan.


Tutustu Bistro Allegron tuotevalikoimaan (pdf)
Ennakkotilaukset ja pöytävaraukset Allegro-juniin

Allegro по-русски