Ravintolavaunu on mukavin vaunu!

Ravintolapalvelut ovat tärkeä osa junamatkan viihtyvyyttä. Nautitpa sitten kupillisen kahvia pullan kera, lasillisen viiniä tai jotain ruokaisempaa, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Kotimaan junien ravintolapalvelut

Kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut, joko ravintolavaunu tai ravintolakärry. Olemme uudistamassa ravintolavaunuja. Ensimmäinen uudistettu vaunu aloitti liikennöintinsä 6.4.2017. Uudistettuja vaunuja lähtee liikenteeseen parin viikon välein ja kaikki vaunut ovat uuden konseptin mukaisia vuoden 2019 loppuun mennessä. Tutustu uuteen ravintolavaunuun. 

Kaksikerroksisissa ravintolavaunuissa asiakkaat voivat nauttia alakerrasta ostamiaan tuotteita myös yläkerrassa. Yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata tarjoiluja ennakkoon myyntipalvelustamme.

Kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunun aukioloaika vaihtelee reitistä riippuen. Vaunu on suljettuna aamuyön tunteina noin neljän tunnin ajan. Tiedustele tarkempia aukioloaikoja junahenkilökunnalta.    

Tutustu kotimaan junien valikoimaan (pdf)

Ravintolakärry-myyntikärryn valikoima (pdf)

Tutustu kotimaan junien Veturi-mobiilikorttietuihin.

Allegron ravintolapalvelut

Bistro Allegro on paras ravintola Helsingin ja Pietarin välillä. Ravintolassa on tarjolla herkkuja niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin makuun aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi tai illalliseksi. Tarjolla on myös kattava valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Ravintolassa on A-oikeudet.
Ykkösluokan lipun hintaan sisältyy ilmainen ateria.

Huomioithan, että Bistro Allegro on suljettu raja- ja tullimuodollisuuksien ajan.


Tutustu Bistro Allegron tuotevalikoimaan (pdf)
Ennakkotilaukset ja pöytävaraukset Allegro-juniin

Allegro по-русски