Ravintolavaunu on mukavin vaunu!

Ravintolapalvelut ovat tärkeä osa junamatkan viihtyvyyttä. Nautitpa sitten kupillisen kahvia pullan kera, lasillisen viiniä tai jotain ruokaisempaa, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Kotimaan junien ravintolapalvelut

VR:n kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa on otettu käyttöön koronapassi 28.11.2021. Koronapassi tarkistetaan yli 16-vuotiailta ravintolavaunun asiakkailta. Junahenkilökunta tarkistaa koronapassin mobiililaitteella, johon on ladattu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hyväksymä Koronatodistuksen lukija -sovellus. Omalle istuma- tai makuupaikalle voi tilata valikoituja ravintolavaunun tuotteita myös ilman koronapassia. Koronapassia ei tarkasteta junissa, joissa asiakkaita palvelee myyntikärry. Myyntikärryllisissä junissa ei tällä hetkellä myydä alkoholituotteita.

Teemme kaikkemme, jotta asiointi ravintolavaunussa ja ravintolakärryssä on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme siisteydestä ja hygieniasta, ja henkilökuntamme valvoo, ettei tungosta ravintolavaunussa pääse syntymään. Muistathan myös, että alkoholituotteita lukuun ottamatta kaikki ravintolavaunun tuotteet voi ostaa myös omalle istumapaikalle nautittavaksi.

Kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut, joko ravintolavaunu tai ravintolakärry. Tutustu junien ravintolapalveluihin tarkemmin VR:n sivustolla.

Kaksikerroksisten ravintolavaunujen yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata tarjoiluja ennakkoon myyntipalvelustamme.

Kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunun aukioloaika vaihtelee reitistä riippuen. Vaunu on suljettuna aamuyön tunteina noin neljän tunnin ajan. Tiedustele tarkempia aukioloaikoja junahenkilökunnalta.    

Tutustu kotimaan junien valikoimaan

Tutustu kärrymyynnin valikoimaan

Allegron ravintolapalvelut

Allegro aloittaa liikennöin 12.12.2021 ja myös Allegro Bistro palvelee jälleen matkustajia.

Bistro Allegro on paras ravintola Helsingin ja Pietarin välillä. Ravintolassa on tarjolla herkkuja niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin makuun aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi tai illalliseksi. Tarjolla on myös kattava valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Ravintolassa on A-oikeudet.
Ykkösluokan lipun hintaan sisältyy ilmainen ateria.

Huomioithan, että Bistro Allegro on suljettu raja- ja tullimuodollisuuksien ajan.


Tutustu Bistro Allegron tuotevalikoimaan (pdf)
Ennakkotilaukset ja pöytävaraukset Allegro-juniin
 

Allegro по-русски