Ravintolavaunu on mukavin vaunu!

Ravintolapalvelut ovat tärkeä osa junamatkan viihtyvyyttä. Nautitpa sitten kupillisen kahvia pullan kera, lasillisen viiniä tai jotain ruokaisempaa, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Kotimaan junien ravintolapalvelut

Teemme kaikkemme, jotta asiointi ravintolavaunussa ja ravintolakärryssä on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme siisteydestä ja hygieniasta, ja henkilökuntamme valvoo, ettei tungosta ravintolavaunussa pääse syntymään. Muistathan myös, että alkoholituotteita lukuun ottamatta kaikki ravintolavaunun tuotteet voi ostaa myös omalle istumapaikalle nautittavaksi.

Kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut, joko ravintolavaunu tai ravintolakärry. Tutustu junien ravintolapalveluihin tarkemmin VR:n sivustolla.

Kaksikerroksisten ravintolavaunujen yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata tarjoiluja ennakkoon myyntipalvelustamme.

Kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunun aukioloaika vaihtelee reitistä riippuen. Vaunu on suljettuna aamuyön tunteina noin neljän tunnin ajan. Tiedustele tarkempia aukioloaikoja junahenkilökunnalta.    

Tutustu kotimaan junien valikoimaan

Tutustu kärrymyynnin valikoimaan

Allegron ravintolapalvelut

Allegro ei tällä hetkellä ole liikenteessä.