Ravintolavaunu on mukavin vaunu!

Ravintolapalvelut ovat tärkeä osa junamatkan viihtyvyyttä. Nautitpa sitten kupillisen kahvia pullan kera, lasillisen viiniä tai jotain ruokaisempaa, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Kotimaan junien ravintolapalvelut

Kotimaan kaukojunissa on neljä erilaista ravintolavaunutyyppiä, joissa on tarjolla jonkin verran toisistaan poikkeavat tuotevalikoimat. Uusin vaunutyyppi on pääasiassa Helsinki-Turku-Helsinki -välillä liikennöivä Robert's Coffee -vaunu, joka tarjoaa laadukkaan ja makoisan kahvilaelämyksen junamatkan aikana. Lue lisää

Uusimmissa, vuonna 2014 liikenteeseen tulleissa DuettoPlus –kaksikerrosravintolavaunuissa on tarjolla kattavin valikoima ravintolapalveluja ja kiireisimmillä vuoroilla asiakkaita palvelee myös välitason kioskimyyntipiste. Toisen kerroksen DuettoPlus-matkustajaosastolle paikan varanneet voivat nauttia alakerrasta ostetut ruoat ja juomat myös omalla paikallaan, sillä koko yläkerta on anniskelualuetta. Yläkerrasta löytyy myös 12 henkilön kabinetti, johon ryhmät voivat tilata ennakkoon tarjoiluja suoraan myyntipalvelustamme.

Myös hieman kauemmin rataverkostoamme kulkeneissa ravintolavaunuissa Pregoissa ja Bistroissa on saatavissa laaja valikoima lämpimiä aterioita, täytettyjä leipiä, kahvileipää, makeisia sekä kylmiä ja kuumia juomia matkasi ratoksi.  

Osassa kotimaan junista on ravintolavaunun sijaan vaunuosastoilla kiertävä MiniBistro-myyntikärry, jonka valikoimissa on leipiä, kahvileipiä, makeisia, virvokkeita, olutta, viiniä sekä kuumia juomia.

Kaikissa yö- ja autojunissa on ravintolavaunu. Ravintolavaunun aukioloaika vaihtelee reitistä riippuen.  

Tutustu kotimaan junien valikoimaan (pdf)

Tutustu kotimaan junien Veturi-mobiilikorttietuihin.

Allegron ravintolapalvelut

Bistro Allegro on paras ravintola Helsingin ja Pietarin välillä. Ravintolassa on tarjolla herkkuja niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin makuun aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi tai illalliseksi. Tarjolla on myös kattava valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Ravintolassa on A-oikeudet.
Ykkösluokan lipun hintaan sisältyy ilmainen ateria.

Tutustu Bistro Allegron tuotevalikoimaan (pdf)
Ennakkotilaukset ja pöytävaraukset Allegro-juniin

Allegro по-русски